STRAFZAAK?
BEL: 0614897441

STRAFRECHTADVOCAAT

Van Vliet Advocatuur staat al jaren volwassenen en minderjarigen bij in hun strijd tegen politie en justitie. Jarenlange ervaring in het strafrecht en een uiterst betrokken raadsman zijn natuurlijk essentieel voor een succesvolle verdediging. Strafrechtadvocaat, L.R. (Laurenz) van Vliet kan u dat aanbieden.

In een strafzaak is het vaak essentieel om direct te handelen. Dus als u of een van uw dierbaren op wat voor manier dan ook met de politie of justitie in aanraking komt, kan u altijd naar kantoor bellen. Samen kunnen we in eerste instantie kosteloos bespreken wat er op dat moment voor u gedaan kan worden door het kantoor. U weet dan meteen waar u aan toe bent.

Het kantoor maakt geen onderscheid in het soort strafzaak. Iedereen heeft namelijk het recht op de beste verdediging. En het belang van de cliënt is daarbij het enige dat telt. 

Een eerste gesprek is altijd kosteloos. De uiteindelijke kosten zijn afhankelijk van de specifieke situatie. Van Vliet Advocatuur staat cliënten bij op basis van een uurtarief of op basis van gefinancierde rechtsbijstand (Pro Deo).